Profesionalna selekcija

1959266_10151879427806712_1240249629_nProfesionalna selekcija

Konsultantski tim Centra za komunikaciju "Bjanko" može vam biti podrška u postavljanju "prave osobe na pravo mesto". Pri tom se pod ovime podrazumevaju kako celokupne aktivnosti zapošljavanja novih kadrova, tako i pozicioniranje već zaposlenih ljudi na najfunkcionalniji mogući način u okviru već postojećeg tima.

Profesionalna orijentacija

imagesProfesionalna orijentacija

Došlo je vreme za donošenje važnih odluka u Vašem životu. Nalazite se na raskršću puteva i treba da se odlučite u kom pravcu želite da zakoračite ka Vašoj budućnost. Pitate se:

• Koju srednju školu treba da upišem?

• Da li treba da upišem fakultet?

Edukacije i treninzi

Education gap wideningEdukacije i treninzi

Od 2003. godine bavimo se razvojem potencijala zaposlenih,  realizovanog putem edukacija za poslovni sektor. Edukacije “skrojene po meri” svakog poslodavca se kreiraju nakon detaljne analize organizacionog sistema. Detaljni snimak stanja kompanije sprovodi se kroz analizu postojećeg stanja, kapaciteta svakog ponaosob člana organizacije i u skladu sa potrebama za razvojem i promenom.

 

Team building

team building eventsTeam building

Team building se odnosi na aktivnosti usmerene na poboljšanje timskih performasi. Fokus team buildinga je na tome da kroz neobavezne aktivnosti izvuče najbolje iz vašeg tima, omogući timu da osvesti svoje snage i slabosti, a zatim ga edukuje na koji način da minimizira uticaj slabosti i ohrabri da snage u što većoj meri iskoristi u susretu sa svakodnevnim poslovnim izazovima.

 

Antistres programi

timthumbAntistres programi

Stres je naša stvarnost i kao takav danas je jedan od najčešće spominjanih problema s kojima se susreće moderna zaposlena populacija. Kada se nagomila posao, rokovi se skrate i ne ostaje puno prostora za manevrisanje, pa često dolazi do hroničnog stresa i sindroma sagorevanja među većim delom zaposlenih. Na udaru su prvi oni koji rukovode, bilo celom kompanijom, bilo manjim ili većim sektorom.

 

 

 

 

Prodaja

“Prodaja je najbolje plaćeni težak i najslabije plaćeni lak posao koji mogu da radim. Izbor je na meni kakvim da ga učinim”
Tom Hopkins

Cilj svakog sastanka sa kupcima je očigledan… zaključiti prodaju. Samo kvalitetna usluga sektora prodaje obezbediće Vam ostvarenje ovog cilja i pružiti vam neophodnu prednost u surovoj poslovnoj trci. U današnjem poslovnom svetu koji je orijentisan na kupca, ili bolje rečeno na to da se proizvod proda, veštine prodaje su ključne, kako za lični, tako i za organizacioni uspeh. Način na koji prodajete direktno utiče na učinak Vašeg preduzeća.
Kroz ovaj seminar svi zaposleni imaće mogućnost da nauče koji su sve načini da se proces prodaje unapredi, poboljša i usavrši.

Osnove prodaje

Svaka organizacija se bavi prodajom na neki način ili ne opstaje na tržištu. Bilo da neko nešto proizvodi ili pruža uslugu, taj proizvod i tu uslugu je potrebno plasirati na tržište i pomoći kupcima da lakše dođu do Vaše ponude. Nema rođenih prodavaca, samo onih koji ne koriste i onih koji koriste pravilno tehnike prodaje. Kako da pravilno koristite tehnike prodaje upravo možete saznati na ovom seminaru.

Napredna prodaja

Bavite se prodajom i znate da možete i još više. Kako da prevaziđete izgovore, zadovoljite potrebe i osigurate dugoročnu saradnju sa klijentima. Kako prodavati tako da sa klijentima da postignete obostrano zadovoljstvo. Na ovom seminaru možete saznati sve psihološke smernice koje su bitne u prodaji.

Održavanje klijenata

Višestruko je isplativije raditi na održavanju postojećih klijenata nego na dolaženju do novih. Uštedite svoje vreme i novac tako što ćete savladati prepreke koje Vam stoje na putu zadržavanja postojećih klijenata. Izgradite savršene odnose sa klijentima. Sve o efikasnom održavanju klijenata savladajte na našem seminaru.

Umetnost pregovaranja

Uspostavljanje relacija koje vode ka obostranom zadovoljstvu je umeće koje treba razvijati i negovati kontinuirano. Kako da pregovorima priđete sa uzbuđenjem a ne sa nelagodnošću. Kako da budete jasni i nepokolebljivi u svojim principima a dovoljno fleksibilni za sklapanje posla. Na ovom seminaru savladajte praktične korake neophodne za vođenje uspešnih pregovora.

Veštine ubeđivanja

Svakodnevno pokušavamo da drugima pokažemo prave argumente koji stoje iza naših dela i mišljenja. Ukoliko želimo da budemo bolji u argumentovanju i da postignemo da nas drugi bolje razumeju, potrebno je da naučiti kako do drugih dopreti. Saznajte na ovom seminaru kako da izgradite jake i efikasne odnose sa svojim partnerima i na taj način ostvarite svoje ciljeve.