Profesionalna selekcija

1959266_10151879427806712_1240249629_nProfesionalna selekcija

Konsultantski tim Centra za komunikaciju "Bjanko" može vam biti podrška u postavljanju "prave osobe na pravo mesto". Pri tom se pod ovime podrazumevaju kako celokupne aktivnosti zapošljavanja novih kadrova, tako i pozicioniranje već zaposlenih ljudi na najfunkcionalniji mogući način u okviru već postojećeg tima.

Profesionalna orijentacija

imagesProfesionalna orijentacija

Došlo je vreme za donošenje važnih odluka u Vašem životu. Nalazite se na raskršću puteva i treba da se odlučite u kom pravcu želite da zakoračite ka Vašoj budućnost. Pitate se:

• Koju srednju školu treba da upišem?

• Da li treba da upišem fakultet?

Edukacije i treninzi

Education gap wideningEdukacije i treninzi

Od 2003. godine bavimo se razvojem potencijala zaposlenih,  realizovanog putem edukacija za poslovni sektor. Edukacije “skrojene po meri” svakog poslodavca se kreiraju nakon detaljne analize organizacionog sistema. Detaljni snimak stanja kompanije sprovodi se kroz analizu postojećeg stanja, kapaciteta svakog ponaosob člana organizacije i u skladu sa potrebama za razvojem i promenom.

 

Team building

team building eventsTeam building

Team building se odnosi na aktivnosti usmerene na poboljšanje timskih performasi. Fokus team buildinga je na tome da kroz neobavezne aktivnosti izvuče najbolje iz vašeg tima, omogući timu da osvesti svoje snage i slabosti, a zatim ga edukuje na koji način da minimizira uticaj slabosti i ohrabri da snage u što većoj meri iskoristi u susretu sa svakodnevnim poslovnim izazovima.

 

Antistres programi

timthumbAntistres programi

Stres je naša stvarnost i kao takav danas je jedan od najčešće spominjanih problema s kojima se susreće moderna zaposlena populacija. Kada se nagomila posao, rokovi se skrate i ne ostaje puno prostora za manevrisanje, pa često dolazi do hroničnog stresa i sindroma sagorevanja među većim delom zaposlenih. Na udaru su prvi oni koji rukovode, bilo celom kompanijom, bilo manjim ili većim sektorom.

 

 

 

 

Mediji

Atmosfera sa TEAM BUILDING-a za naše klijente – VIVEX GROUP – zabavan, produktivan i efikasan tim :D

“Narandža” :-)

“Ljudska gomila” :-)

 

 

Ratnim vojnim invalidima iz opštine Srbobran i okolinih opština o ovom problemu i mogućim terapijama za ublažavanje PTSP, govorili su dr Jasminka Bijanko, neuropsihijatar i grupni analitičar i Filip Tasić, psiholog

Pročitajte članak ovde:

 http://srbobran.rs/index.php/_mdoc_dd862ec9555688

sptsp1

 

 

Naša koleginica Jelena Branković, psiholog i porodični psihoterapeut u intervjuu za nedeljni Dnevnik govori o savremenom braku

Pročitajte članak ovde:

 http://www.dnevnik.rs/drustvo/jelena-brankovic-dobar-brak-nije-dat-nego-zadat

10306769_10152081007231712_6151440686353209428_n

 

 

 

Pogledajte emisiju koju vodi prvak sveta u kik boksu Nenad Pagonis a bavi se zdravim životnim vrednostima, u kojoj naš psiholog Filip Tasić govori o adolescenciji, vaspitanju dece i Kampu životnih veština SURVIVOR 2014. Poslušajte i prijavite se! Čekamo vas da zajedno uživamo, učimo i treniramo na Sunčanoj reci!

Insert iz emisije “Kad zazvoni” Radio Televizije Vojvodine emitovane 7. oktobra 2012. godine na temu samopouzdanja.

Za emisiju govori psiholog iz Centra za komunikaciju “Bjanko” Jelena Branković.

_______________________________________________________________________________________________________

Insert iz emisije “Kad zazvoni” Radio Televizije Vojvodine emitovane 29. aprila 2012. godine na temu planiranja.

Za emisiju govori psiholog iz Centra za komunikaciju “Bjanko” Jelena Branković.