Profesionalna selekcija

1959266_10151879427806712_1240249629_nProfesionalna selekcija

Konsultantski tim Centra za komunikaciju "Bjanko" može vam biti podrška u postavljanju "prave osobe na pravo mesto". Pri tom se pod ovime podrazumevaju kako celokupne aktivnosti zapošljavanja novih kadrova, tako i pozicioniranje već zaposlenih ljudi na najfunkcionalniji mogući način u okviru već postojećeg tima.

Profesionalna orijentacija

imagesProfesionalna orijentacija

Došlo je vreme za donošenje važnih odluka u Vašem životu. Nalazite se na raskršću puteva i treba da se odlučite u kom pravcu želite da zakoračite ka Vašoj budućnost. Pitate se:

• Koju srednju školu treba da upišem?

• Da li treba da upišem fakultet?

Edukacije i treninzi

Education gap wideningEdukacije i treninzi

Od 2003. godine bavimo se razvojem potencijala zaposlenih,  realizovanog putem edukacija za poslovni sektor. Edukacije “skrojene po meri” svakog poslodavca se kreiraju nakon detaljne analize organizacionog sistema. Detaljni snimak stanja kompanije sprovodi se kroz analizu postojećeg stanja, kapaciteta svakog ponaosob člana organizacije i u skladu sa potrebama za razvojem i promenom.

 

Team building

team building eventsTeam building

Team building se odnosi na aktivnosti usmerene na poboljšanje timskih performasi. Fokus team buildinga je na tome da kroz neobavezne aktivnosti izvuče najbolje iz vašeg tima, omogući timu da osvesti svoje snage i slabosti, a zatim ga edukuje na koji način da minimizira uticaj slabosti i ohrabri da snage u što većoj meri iskoristi u susretu sa svakodnevnim poslovnim izazovima.

 

Antistres programi

timthumbAntistres programi

Stres je naša stvarnost i kao takav danas je jedan od najčešće spominjanih problema s kojima se susreće moderna zaposlena populacija. Kada se nagomila posao, rokovi se skrate i ne ostaje puno prostora za manevrisanje, pa često dolazi do hroničnog stresa i sindroma sagorevanja među većim delom zaposlenih. Na udaru su prvi oni koji rukovode, bilo celom kompanijom, bilo manjim ili većim sektorom.

 

 

 

 

Antistres programi

Stres je kao so u supi – ne valja ako ga ima previše, ali ne valja i ako ga ima premalo

Stres je naša stvarnost. Svakodnevno ga spominjemo i svakodnevno ga živimo.

Stres, je danas jedan od najčešće spominjanih problema sa kojima se susreće moderna zaposlena populacija. Kada se nagomila posao, rokovi se skrate i ne ostaje puno prostora za manevrisanje, često dolazi do hroničnog stresa i sindroma sagorevanja među većim delom zaposlenih. Na udaru su prvi oni koji rukovode, bilo celom kompanijom, bilo manjim ili većim sektorom. Poslovi se ipak privedu kraju, zadovoljstvo poraste sa uvidom u rezultate kada umor i problemi prividno nestanu na kratko, i tada dođu nove obaveze. Takvim ritmom najčešće živimo i radimo poslednjih decenija i čini nam se da nemamo vremena za odmor, da je to luksuz koji nije namenjen nama.

Da li je stvarno tako? Koliko ste puta poželeli da sa svojim timom možete da se posvetite nekom projektu na miru. Koliko puta ste poželeli da sa svojim timom doživite trenutke razbibrige nakon čega bi mogli lakše da iznesete radne zadatke? Koliko puta ste samo želeli da se opustite? Spadate li i Vi u deo populacije koji radi i postiže puno ali retko ima prilike da se zaustavi i predahne u „plodovima“ svoga rada? Dnevni i životni ritam rada i odmora je narušen tako da često ostajemo bez vremena da obnovimo svoje zalihe energije.

Vreme je da zastanete i razmislite o uticaju stresa na Vas i Vaš tim, i o ideji da količinu stresa u svom životu vratite na pravu meru!

Upravo zbog toga Centar za komunikaciju “Bjanko” u saradnji sa Turističkom agencijom Avenija Putovanja za Vas organizuje sledeće antistres programe: