Profesionalna selekcija

1959266_10151879427806712_1240249629_nProfesionalna selekcija

Konsultantski tim Centra za komunikaciju "Bjanko" može vam biti podrška u postavljanju "prave osobe na pravo mesto". Pri tom se pod ovime podrazumevaju kako celokupne aktivnosti zapošljavanja novih kadrova, tako i pozicioniranje već zaposlenih ljudi na najfunkcionalniji mogući način u okviru već postojećeg tima.

Profesionalna orijentacija

imagesProfesionalna orijentacija

Došlo je vreme za donošenje važnih odluka u Vašem životu. Nalazite se na raskršću puteva i treba da se odlučite u kom pravcu želite da zakoračite ka Vašoj budućnost. Pitate se:

• Koju srednju školu treba da upišem?

• Da li treba da upišem fakultet?

Edukacije i treninzi

Education gap wideningEdukacije i treninzi

Od 2003. godine bavimo se razvojem potencijala zaposlenih,  realizovanog putem edukacija za poslovni sektor. Edukacije “skrojene po meri” svakog poslodavca se kreiraju nakon detaljne analize organizacionog sistema. Detaljni snimak stanja kompanije sprovodi se kroz analizu postojećeg stanja, kapaciteta svakog ponaosob člana organizacije i u skladu sa potrebama za razvojem i promenom.

 

Team building

team building eventsTeam building

Team building se odnosi na aktivnosti usmerene na poboljšanje timskih performasi. Fokus team buildinga je na tome da kroz neobavezne aktivnosti izvuče najbolje iz vašeg tima, omogući timu da osvesti svoje snage i slabosti, a zatim ga edukuje na koji način da minimizira uticaj slabosti i ohrabri da snage u što većoj meri iskoristi u susretu sa svakodnevnim poslovnim izazovima.

 

Antistres programi

timthumbAntistres programi

Stres je naša stvarnost i kao takav danas je jedan od najčešće spominjanih problema s kojima se susreće moderna zaposlena populacija. Kada se nagomila posao, rokovi se skrate i ne ostaje puno prostora za manevrisanje, pa često dolazi do hroničnog stresa i sindroma sagorevanja među većim delom zaposlenih. Na udaru su prvi oni koji rukovode, bilo celom kompanijom, bilo manjim ili većim sektorom.

 

 

 

 

Aktuelnosti

Centar za komunikaciju Bjanko organizuje edukaciju Rukovođenje kao izazov.

Edukacija je namenjena rukovodiocima i menadžerima svih nivoa, a njen cilj je da pojedinci na rukovodećim pozicijama nauče kako da pravilno koristite moć i uticaj kako bi ostvarili ciljeve, izgradili dobre odnose unutar i između timova, učvrstili odgovoran odnos prema poslu, motivisali radnike u svom odseku, timu ili organizaciji… Osim što ćete naučiti kako da svakodnevno efikasno motivišete ljude oko sebe i rukovodite njima, na našim edukativnim treninzima naučićete i kako da motivišete sebe i „rukovodite“ sobom iz različitih uglova. Sve ovo pospešiće Vašu veštinu rukovođenja.

Edukacija “Rukovođenje kao izazov”podeljena je na dva nivoa:

Početni nivo edukacije polaznicima omogućava uvid u osnovne koncepte menadžmenta, obrađene kroz interaktivna predavanja i vežbe. Neke od tema kojima ćemo se baviti jesu: komunikacija, delegiranje, planiranje i donošenje odluka, kontrola, razvoj i motivacija zaposlenih…
Napredni nivo edukacije podrazumeva veći stepen individualnog rada sa polaznicima, kako bi zaposleni na rukovodećim pozicijama prevazišli lične barijere i postigli svoj profesionalni maksimum. Individualni rad se odnosi na prikaze slučaja iz svakodnevnog profesionalnog života polaznika, odnosno, rad na aktuelnim poslovnim situacijama i izazovima. Neke od tema koje ovaj nivo edukacije obuhvata jesu: psihologija menadžera, socijalna i emocionalna inteligencija menadžera (sposobnost da prepoznaju individualni sistem motivacije svakog od zaposlenih, da pronađu najbolji način saradnje sa pojedinim zaposlenima, aktivno slušanje, virtuozna komunikacija), stilovi liderstva…

Predviđeno je da se rad odvija u malim grupama (6-8 polaznika).

Edukacija će se održavati u našim prostorijama, na adresi Branislava Borote 21 u Novom Sadu. Predavanja će biti organizovana u periodu od februara do juna 2019. godine, jednom mesečno (vikendom) u trajanju 10-16h (sa pauzom za ručak u trajanju od 1h).

Cena edukacije:

-        početni nivo: 40e x 6 susreta, ukupno 240e po polazniku

-        napredni nivo: 60e x 6 susreta, ukupno 360e po polazniku

 

*za uplaćena oba nivoa obezbeđen je popust od 20%

*za grupe od minimalno 2 učesnika iz iste organizacije obezbeđen je popust od 10%

 

Prijava najkasnije do 20.01.2019. godine na mail adresu bjanko.centar@gmail.com ili brojeve telefona  021/6493 810 i 063/535 777.

 

rukovodjenje_kao_izazov